ADRESA: Lisabonská 8, Praha 9

TELEFON: +420 777 125 097

Proč je výhodné pořídit si solární přístřešek pro auto?

V současné době je minimálně půlroční čekací doba na instalaci vlastní fotovoltaické elektrárny na rodinný dům.

Instalační firmy v současnosti dokončují zakázky, které jsou až tři čtvrtě roku staré, a na noví zájemci čekají několik měsíců, možná i déle. V mnoha případech si firmy dokonce vybírají, které zákazníky přijmou.

Problémem dnešní doby jsou vysoké ceny elektřiny, které neustále rostou, a nedá se očekávat, že by se to v blízké budoucnosti změnilo.

Jeden způsob, jak částečně řešit tento problém, je investovat do fotovoltaiky. Bohužel, počet firem zabývajících se touto problematikou je nedostatečný a jsou přetížené, jak opakovaně potvrzují i různá média každý týden.

Fotovoltaika na střeše přístřešku pro auto

Na českém trhu se objevuje nová alternativa, kterou lze nazvat fotovoltaické přístřešky na auta. Tyto přístřešky nabízejí srovnatelný výkon s tradičními střešními fotovoltaickými elektrárnami, mají podobnou cenu, ale zároveň umožňují rychlejší realizaci. Od prvního kontaktu až po dokončení projektu lze očekávat dobu přibližně 16 týdnů.

Solární přístřešky na auta – pro koho jsou vhodné?

Pokud již máte na svém domě vlastní fotovoltaickou elektrárnu a zvažujete její rozšíření, ale nemáte volné místo na střeše, může pro vás být tato alternativa velmi zajímavá.

Pokud uvažujete o fotovoltaické elektrárně, ale nemáte dostatek financí na tradiční střešní instalaci s klasickými panely, můžete zvolit praktickou variantu přístřešku. Ten dokáže generovat podobné množství energie jako soláry pro malé rodinné domky.

Pokud vám z jakéhokoli důvodu není povoleno připojení tradiční fotovoltaické elektrárny k distribuční síti, můžete zvolit izolovanou variantu realizovanou pomocí solárního přístřešku pro vozidla.

Kontaktujte nás pro další informace, rádi vám poradíme!